• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betyártarhonya voor de echte Betyáren!

Benodigdheden (4 pers.):

2 el. reuzel

150 g kolbász

1 rode ui (in ringen)

1 puntpaprika rood of groen

100 g Tarhonya

1 tl. Haragos Pista of Erős Pista

500 ml bouillon / water

Zout, versgemalen peper

Fijngehakte peterselie

Bereidingswijze

Verhit reuzel of zonnebloemolie in een hapjespan. Bak de in plakjes gesneden kolbász tot er vet vrijkomt. Voeg de ui toe en fruit al roerend. Strooi er tarhonya bij, fruit deze kort en voeg de gesneden paprika toe. Roer om. Schep er een beetje Haragos Pista of Erős Pista bij als smaakmaker en overgiet met bouillon. Laat het geheel nu afgedekt zachtjes koken tot de tarhonya gaar is. Regelmatig roeren voorkomt dat de tarhonya blijft plakken. Kruid naar smaak eventueel nog met peper en zout en bestrooi met fijngehakte peterselie.

Eet smakelijk / jó étvágyat!

Bereidingstijd: ± 25 min.

Hieronder vindt je de producten die zijn gebruikt in dit gerecht:

Merken
Univer Erős Pista Pikante Pepersaus
€3,99
Gyermelyi Tarhonya
€2,99
Toon 1 - 3 van 3