Beschrijving
Huisgerookte kolbász is een typische Hongaarse kolbász soort. Je proeft het traditionele huisgerookte karakter. Deze kolbász is ideaal in Hongaarse gerechten of op brood. Ook erg lekker als hapjes bij de borrel en op een worstplankje. Huisgerookte kolbász is verkrijgbaar in een milde en pittige variant.
Huisgerookte kolbász wordt op traditionele wijze gerookt en gedroogd. Door o.a. de bekende Hongaarse paprikapoeder toe te voegen ontstaat de ambachtelijke smaak van deze huisgerookte kolbász.
De 250 g variant is één helft van het paar (1 szál). De 500 g variant is een compleet paar (1 pár). Deze huisgerookte worst wordt sinds 1992 gemaakt door het familiebedrijf Priváthus in Kaposvár.
±250 Gram (1 stuk), ±500 Gram (1 paar)
Ingrediënten:
Huisgerookte kolbász mild
Ingrediënten: Varkensvlees, zout, paprikapoeder (2,3%), spek, kruiden, aroma, suiker, dextrose, knoflookpulp, kleurstof: paprika-extract, antioxidant: natriumascorbaat, kruidenextract, conserveermiddel: natriumnitriet, startercultuur, natuurlijke varkensdarm.
Huisgerookte kolbász pittig
Ingrediënten: Varkensvlees, zout, pittige paprikapoeder (2,2%), spek, kruiden, chili (0,4%), suiker, dextrose, paprika-extract, antioxidant: natriumascorbaat, kruidenextract, conserveermiddel: natriumnitriet, startercultuur, natuurlijke varkensdarm.
Glutenvrij en zonder smaakversterkers.